Hartelijk Loopbaanbegeleiding

Reviews

Wat is je ervaring met ons? Plaats hieronder je review

20 gedachten over “Reviews

 1. Ik ben helemaal enthousiast over mijn kerntalentenanalyse door Monika. Monika werkt op een hele rustige en prettige manier, waardoor je haar alles over jouw spelgedrag in je kindertijd wilt vertellen. Twijfel je of je op de goede weg zit? Of weet je niet zeker wat je wilt? Dan kan een kerntalentenanalyse je echt verder helpen. Ik heb veel geleerd over mijn zwakke, halve en sterke kerntalenten en hoe ik deze in de toekomst verder kan ontwikkelen en in kan gaan zetten.

 2. De KernTalentenanalyse door Monika was een enorme push en eyeopener. Ik heb nog nooit eerder zo’n boost gehad, zowel in zelfvertrouwen als eigenwaarde als inzicht in mijzelf. Het was een grote golf aan energie, formaat tsunami (innerlijk). Ik ben er ongelofelijk blij mee. Ik begrijp nu mijzelf en mijn soms tegenstrijdige drijfveren. Dit had ik werkelijk jaren eerder moeten hebben. En ik zie ook enorm veel toepasbaarheid op allerlei manieren.

 3. Tijdens het invullen van de vragenlijst vraag ik mij af hoe in vredesnaam het feit dat ik van rolschaatsen hield iets kan opleveren voor nu. Bij het bespreken van de vragenlijst wordt er tot in de detail dieper en dieper gegraven. Ik snap nog steeds niet welke kant het opgaat. En dan uiteindelijk komen we bij de kerntalenten. En met uiterste nauwkeurigheid wordt door Monika beschreven hoe mijn talenten (het zijn er 23) verdeeld zijn over klein, half en sterk. Er worden mooie combinaties gelegd ook tussen bepaalde talenten. Wat een herkenning, maar ook verrassend. En niet alleen zozeer verrassend wat ik hoor over bepaalde talenten, maar vooral dat dit uit ‘kinderspel’ wordt gehaald. En talenten waarvan ik dacht dat ik daar supersterk in was, blijken opeens klein te zijn. En na uitleg, begrijp ik het ook. Het klopt dat bepaalde dingen mij niet van nature goed af gaan. Het kost mij energie. En wat een feestje voor mijzelf dat de dingen waar ik ook echt blij van word, gezien zijn als sterke talenten. Het geeft een rust, het geeft energie.
  Monika, dank je wel! Petje af voor de manier waarop je dit hebt gedaan.

  1. Dank je wel Hanneke. Het was even doorzitten (nee, geen typefout) voor je. Fijn dat het de moeite waard was.
   En wat ben je na de analyse mooie stappen gaan zetten.

 4. Van de week liep het niet in mijn klas en ik baalde en gaf mezelf op de kop. Toen dacht ik, ja, je legt de lat hoog, dus is het al gauw niet goed. Collega zei dat de kids een leuke dag hadden gehad. Dussss.
  Aan ons gesprek terugdenken heeft mij geholpen!

 5. Vandaag een kerntalentenanalyse gehad. Monika heeft met mij aan de hand van mijn jeugdervaringen mijn talenten en energielekkers doorgenomen. Een zeer zorgvuldig proces waarbij ik meer inzicht heb gekregen in mijn sterke kanten. In mijn huidige werk en in de toekomst kan ik hier goed gebruik van maken. Aanrader voor wie op zoek is naar zijn of haar talenten!

 6. Herkenbaar en interessant! Het is intrigerend om te zien hoeveel hetgeen wat jou wel of niet plezier bracht in jouw kindertijd kan vertellen over hoe jij later als persoon wordt. Aan de hand van gerangschikte kaartjes met de verschillende kerntalenten erop afgebeeld werd door Monika aan mij mijn sterke, halve, en kleine kerntalenten uitgelegd en met elkaar in verband gebracht. Deze visualisatie ervaarde ik als prettig. De verschafte uitleg was zeer herkenbaar. Gedurende het proces werd ik me opnieuw bewust gemaakt van wat ik al wist, waarbij Monika een koppeling maakte naar (dagelijkse) bezigheden waarin dit terug te vinden is, waardoor er nieuwe inzichten ontstonden over de herkomst/oorzaak/reden van zaken. Daarnaast is het handig voor mijn studiekeuze, aangezien ik kan kijken in welke studie mijn sterke kerntalenten (het meest) tot hun recht komen. Monika heeft hier ook een stuk aan gewijd in het verslag wat na aanvang van de kerntalentenanalyse heb gekregen, waarin ze mijn kerntalenten en de studies waarover ik zit te twijfelen met elkaar in verband bracht (ik heb haar op voorhand een lijst met deze studies gegeven). Monika zelf zorgde ervoor dat ik op mijn gemak was en is een duidelijke uitleggever.

 7. Bij Monika een analyse via de KernTalenmethode gehad. Monika doet dat op een duidelijke, vriendelijk en integere manier. Na de analyse kwam er een helder beeld over mijn talenten, over werk en ook over relaties en blokkades. Want als je je iets doet dat niet past bij je talenten, dan kun je daarop blokkeren. Het is een ontmoeting met jezelf, waarbij Monika via deze methode een spiegel voor houdt. Echt inzicht in je leven, begint bij echte kennis over de talenten van jezelf. En zij heeft een grote bijdrage geleverd aan dit inzicht. Dank je wel Monika.

 8. Door middel van de KernTalentenmethode heeft Monika mij duidelijk gemaakt wat mijn talenten zijn. Na het invullen van een vragenlijst over hoe ik als kind speelde en wat ik leuk vond om te doen, heeft zij een analyse gemaakt.
  Het was heel verrassend om in deze analyse mijn sterke en minder sterke talenten naar voren te zien komen. Het was leuk om te doen en zeer verhelderend.
  Een echte aanrader om mensen te helpen een juiste keuze maken wat betreft opleiding of loopbaan.
  Dank je Monika!

  1. Dank je wel voor je reactie Gerdien. Er zat nog een beste verrassing in de uitkomst hรจ? Maar gelukkig konden we hem samen goed duiden en sta je open voor andere stappen op je pad. Veel succes!

 9. Een ontzettend leerzame ervaring! Na lang vertellen over mijn speelgedrag kwam er een uitgebreide analyse uit van hoe ik ben als persoon en wat mijn sterke en zwakke kanten zijn. Het was een feest van herkenning maar ook erg veel nieuwe dingen over mezelf geleerd en meer inzicht gekregen waarom ik dingen aanpak op de manier waarop ik dat doe. Ook werd er een uitgebreide uitleg bij gegeven en combinaties gemaakt tussen de kerntalenten die erg interessant waren. Je kreeg de analyse mee en je hebt er dus voor de rest van je leven nog wat aan! Een geweldig handvat. Monika zelf is een enorm fijn persoon om het over de punten te hebben waar je tegenaan loopt. Ze heeft een rustige manier van aanpak en omdat uit mijn kerntalenten kwam dat je niet moest pushen want dan ga ik op de rem, heeft ze daar heel fijn en goed op ingespeeld! Het was erg waardevol en een echte aanrader!

 10. Afgelopen week een kerntalentanalyse gehad van Monika. Zij doet dit op een integere en respectvolle manier waarbij je je veilig voelt en open kunt zijn, heel waardevol.
  Van de uitslag van de analyse zijn de meeste uitslagen herkenbaar. Toch heeft deze analyse me weer meer duidelijkheid gegeven waar mijn sterke en mindere sterke kanten liggen. Eens in de zoveel tijd is het dan wenselijk om het schriftelijke verslag na te lezen en dan te reflecteren op jezelf. Ik ben in ieder geval blij dat ik dit zo gedaan heb. Nogmaals Monika bedankt voor je inzet en deskundigheid.

  1. Ha Rob, dank je wel voor de review. Ik denk dat het grotendeels een bevestiging was van waar je al tegenaan loopt. Nu weet je waarom. Bewustwording is de eerste stap ๐Ÿ˜‰

 11. BESTE BEZOEKER,

  DEZE SITE ZAL BINNENKORT WORDEN VERVANGEN! DE CONTACTGEGEVENS BLIJVEN GELIJK.
  Ik hoop u daar snel te mogen ontvangen.

  Hartelijke groet,
  Monika Sluga

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven