Hartelijk Loopbaanbegeleiding

Over mij

Mijn naam is Monika Sluga. Sinds het afronden van de hbo-bachelor HRM (Loopbaanontwikkeling & Arbeidsintegratie) in 2015 aan de AMA van Saxion te Deventer, mag ik mezelf loopbaanprofessional noemen.

De HRM-studie deed ik in deeltijd, naast een gezin met jonge kinderen, mantelzorgen voor beide ouders en een baan. Ik geloof zonder twijfel in een leven lang ontwikkelen: er is altijd iets nieuws te ontdekken, een cursus, bedrijfstraining of een webinar om te volgen, of leren door te doen.

Na de havo lang geleden volgde een lange periode van job (s)hoppen: zo was ik onder meer tandartsassistente, (directie)secretaresse, schadecorrespondente, assistente P&O. Hierdoor heb ik ruime (werk)ervaring in diverse sectoren. Recent als decaan in het voortgezet onderwijs, heb ik veel over opleidingen en studies geleerd. Ieder jaar wilde ik voor één leerling het verschil maken in diens studiekeuze. Hem leren kiezen met hart en hoofd.

Ik vind mezelf meer loopbaanbegeleider dan coach en zocht iets concreets om mijn klanten mee te geven. Dat werd de KernTalentenmethode die uitgaat van je diepste wezen: je aard, potentieel en intrinsieke motivatie. Door je sterke KernTalenten in te zetten, ga je werken vanuit energie. Het gaat niet om competenties, dat is te leren. Het analyseverslag blijft je hele leven toepasbaar. Ik heb de opleiding tot Erkend KernTalentenanalist van CoreTalents © gevolgd en ben een praktijk als zelfstandig loopbaanbegeleider gestart.

Mensen omschrijven mij als hartelijk, gedreven, enthousiast en open. Mijn kracht zit in contact maken, in één op één gesprekken met mensen van alle leeftijden. Het geeft mij energie wanneer jouw ogen gaan stralen.

Schuiven naar boven